Sportorganisaties

LoveSwim is een jaarlijks zwem- en sport festijn aan de vooravond van de Canalparade. Een zwemprestatietocht in de wonderschone Amstel. Alle mensen die zich verwant voelen aan de LGTBIQ gemeenschap en die meer dan 250 meter kunnen zwemmen zijn welkom zich op te geven. Georganiseerd door Gay Swim Amsterdam.
Voor meer informatie: De LoveSwim Facebookpagina

TopRow is een internationale community met groeiende roei centers in New York, London, Amsterdam en Haarlem. De TopRow blog is hét roeiersplatform waar sport, passie en stijl samenkomen. Gemaakt door liefhebbers, voor liefhebbers. Van beginner tot topatleet, van nieuwsbericht tot achtergrondinformatie, alles komt hier aan bod.
Voor meer informatie, bezoek de website

Roeicentrum Berlagebrug biedt een zeer gevarieerd scala aan roeicursussen. Roeien is een buitensport en bij Roeicentrum Berlagebrug kun je het hele jaar door roeicursussen boeken. Het professionele team van gekwalificeerde instructeurs begeleidt tijdens alle lessen, activiteiten en clinics. Naast genieten van het adembenemende uitzicht over de Amstel en de grachten, staat het verbeteren van uw roeitechniek en fysieke fitheid centraal.
Voor meer informatie, bezoek de website

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. Stichting Amsterdam Gay Pride wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de acceptatie en gelijkheid van LHBTI’s in het bijzonder, waar ook ter wereld. Pride is een groots feest en tegelijkertijd een indrukwekkend pleidooi voor de emancipatie van LHBTI’s. Jaarlijks komen honderdduizenden bezoekers naar de hoofdstad om het negen dagen durende festival bij te wonen.
Voor meer informatie, bezoek de website

A.S.V.Gay is dé Amsterdamse studentenvereniging voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en queer studenten. Sinds de oprichting in 2010 zijn ze uitgegroeid tot een vereniging met ruim 300 leden.
Voor meer informatie, bezoek de website

De Gender and Sexuality Alliance (GSA) is een verbond tussen allerlei seksuele oriëntaties, sekses, gender identiteiten en gender expressies. GSA’s in Nederland krijgen steun van het COC, een organisatie die opkomt voor lesbiennes, homo’s, bi’s, trans- en interseksepersonen. COC steunt GSA’s met gratis actiemateriaal, lokale ondersteuning door GSA-coördinatoren, regionale en landelijke GSA-dagen en landelijke campagnes.
Voor meer informatie, bezoek de website

Upstream adviseert organisaties met de juiste keuzes in het digitale tijdperk en helpt met strategisch advies, projecten, trainingen en interim professionals. Upstream helpt waterschappen, gemeenten, woningcorporaties, bibliotheken, overheden, verenigingen en vele andere organisaties met hun digitale strategie en bij digitale transformatie, digitalisering, digitaal leiderschap, digitaal klantcontact en interim management.
Voor meer informatie, bezoek de website

Waterproof is een toegankelijke waterpolo vereniging voor iedereen. Het speelt met een damesteam, herenteam en een jeugdteam. De jeugd heeft de toekomst en daar wordt bij Waterproof veel aandacht aan besteed en energie in gestoken. Jeugdleden trainen onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers.
Voor meer informatie, bezoek de website

De Dutch Gay and Lesbian Athletics (DGLA) is een Nederlandse atletiekvereniging, die zich vooral richt op leden uit de LHBT-gemeenschap. DGLA is lid van de Atletiekunie en is ook aangesloten bij de zogeheten Frontrunners, een internationale koepelorganisatie van zo’n honderd LGBT-hardloop- en wandelclubs.
Voor meer informatie, bezoek de website

Rainbow Squash Amsterdam is een actieve LGBT-squashclub. Een club waar homo’s en lesbiennes samen kunnen komen om squash te spelen op vrijdagavond.
Voor meer informatie, bezoek de website

Keef Williams is an Amsterdam based photographer. Concentrating on Events and Lifestyle Photography he strives to capture the intimate, emotional and real moments; To build stories with which the audience can have an emotional and real connection.
Voor meer informatie, bezoek de website

Om het bedrijfsleven inhoudelijk nog meer te betrekken bij de realisatie van onze doelstellingen is er een Pride Business Club opgericht. Als lid van de business club maak je onderdeel uit van een netwerk van professionals die diversiteit en emancipatie van LHBT’s belangrijk vinden en ons vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid financieel, inhoudelijk en/of creatief ondersteunen.
Voor meer informatie, bezoek de website